Refund policy

Returneringspolitik

Soehome.dk opfylder købelovens regler. Kunderne har ret til at annullere deres ordre såfremt en af følgende forhold er opfyldt, samt kunden kan betragtes som en forbruger, dvs. at købet ikke kan forbindes til kundens kommercielle eller øvrige professionelle forhold:

Fortrydelsesret

Kunderne har ret til at ophæve et køb inden for en periode på 14 dage, uden en specifik grund.

Perioden varer 14 dage, og starter når kunden modtager varen – dog i tilfælde af en ordre som leveres over flere pakker, starter perioden når ordren er fuldført – dvs. når den sidste pakke er modtaget.

For at anvende retten til at hæve købet, skal Jonathan Søe kontaktes, via e-mail omkring din beslutning om at ophæve dit køb.

Jonathan Søe

Jægersprisvej 1

9000 Aalborg

+45 60 12 66 50

jonathan@soe.dk

Ophævelsen er opfattet som rettidig, hvis der er afsendt før ovenstående tidsfrist.

Konsekvenser af ophævelsen

Hvis en kunde ophæver købet, tilbagefører vi alle betalinger fra det givne køb, dog ekskluderet standard leveringsomkostninger, indenfor 14 dage efter ophævelsen er kommet til kundskab hos soe-home.dk. For at tilbageføre betalingen, anvender vi samme metode som i den originale transaktion. Dette kan kun ændres ved gensidig aftale mellem Søe Home og kunden. Kunden vil ikke bære nogle yderligere omkostninger for denne tilbagebetaling.

Prisen for at returnere din ordre er DKK 75,- som vil blive fratrukket din refundering.

Soehome.dk har ret til at tilbageholde beløbet, indtil varen er modtaget eller kunden har bevist at produktet er afsendt.

Varerne skal afsendes straks efter ophævelsen, og skal i alle givne tilfælde være modtaget inden 14 dage efter ophævelse – ellers er ophævelsen ikke gyldig.

Kunden er kun ansvarlig for varens værdiforringelse, når den er opstået fra anden behandling af produktet, end hvad der er nødvendigt for at opnå almindelig kendskab til produktet og dets funktioner.

Vigtigt vedrørende forsendelse af ophævet eller tilbageleverede produkter

Send venligst ikke pr. efterkrav, da disse produkter vil blive afvist hos Søe Home, for at undgå unødvendige omkostninger. Er vi forpligtet til at betale for omkostningerne ved tilbagelevering, sender vi en retur label, efter vi har modtaget til ophævelse af købet.