Kunstneren bag

Hvem er Jonathan Søe?

Mit navn er Jonathan Søe og som du nok kan gætte på mit efternavn, er det mig der står bag Søe Home. Jeg er selvstændig fotograf og videoproducent fra Aalborg. Jeg har altid været drevet af lysten til at skabe og være kreativ. Næsten som en afhængighed - jeg kan ikke sidde stille uden at få 1000 idéer til nye projekter.

Hvorfor Søe Home?

Søe Home startede i Marts 2017, men min romance med plakaterne startede nogle år tidligere. Jeg fotograferede ALT. Virkelig alt - for at blive bedre til at fotografere og skabe utrolige billeder. En dag tog jeg ét billede som var begyndelsen på mit plakat-eventyr. Billedet var taget i Aalborg udover limfjordsbroen. En helt tilfældig dag hvor jeg blot skulle prøve mit nye objektiv. I første hug skabte jeg et billede jeg simpelthen ikke kunne få øjnene væk fra. Det blev til mit første print "AALBORG" som en hyldest til byen jeg er født i.

Aalborg

Plakaten blev trykt i et fast begrænset antal og taget godt imod af aalborggensere og fraflyttere der ville hylde deres by i hjemmet. Med Aalborg-plakaten blev det startskuddet på min romance. I 2016 kom mit 2. print "Silence" hvor jeg ville komme med mit bud på simpel og minimalistisk boligindretning. 

Søe Home - Starten på min kreative legeplads..

Med den gode respons på Aalborg og Silence plakaterne blev lysten større og større. Lysten til at få en idé, skabe den og se den brede sig ud i det danske land er en fantastisk følelse. Jeg ville lave mere.. Jeg ville udfordre mig selv og sætte mit første skridt ind i boligindretningens verden. Det blev til en hel kollektion af 8 minimalistiske stilrene plakater og startskuddet på Søe Home. I dokumentaren forneden kan du se den præcise proces, mine tanker undervejs og komme tættere på mig som person.

Hvad sker der så nu?

Min drøm gik i opfyldelse. Jeg skabte min egen webshop og lavede en hel kollektion af mine egne billeder. Men det er slet ikke slutningen på historien - det er nu den begynder. Søe Home er mit kreative frirum. Her kan jeg skabe hvad jeg vil og det bedste af det hele er at du aldrig kan forudsige hvad der kommer næste gang.. For det kan jeg heller ikke!

Jeg følger ikke trends. Jeg følger mit hjerte og min hjerne. 

Jonathan Søe